SCHUIFPUIEN

stedeko-schuifpuien-terrasdeuren-aanbouw-kunststof-purmerend_2Geniet u ook zo van uw tuin, de zon, het avondlicht?

‘s Zomers breidt u uw woonruimte naar buiten uit en in de winter bekijkt u vanuit uw stoel naar storm en sneeuw dankzij de warmte isolerende profielen.

In voorjaar en herfst bepaalt u zelf of u uw pui geheel en gedeeltelijk open of gesloten houdt. De logische bediening en het soepel lopen van de bewegende delen maken het erg gemakkelijk.

Hefschuifpuien

Onze hefschuifpuien onderscheiden zich door de standaard hoge isolatiewaarde en wind- en waterdichtheid, de dubbele rubberafdichtingen en door het uitermate licht schuiven van het schuifdeel. Hij is zeer stabiel door de dikwandige staalversterkingen en heeft een lage aluminium instapdorpel.

Kunststof of aluminium

U kunt u kiezen voor een schuifpui uitgevoerd in kunststof of aluminium.

De Stedeko schuifpuien zijn verkrijgbaar in vele houtstructuurkleuren of in aluminium met alle denkbare poedercoatingen, standaard voorzien van hoogrendements veiligheidsglas en inbraakveilig beslag. Betere uitgangspunten voor extra en op den duur voordelig woonplezier zijn nauwelijks denkbaar.

Hordeur

Voor de optimale benutting van de mogelijkheden is het mogelijk om een hordeur te plaatsen, dit meestal met plissé systeem.