KOZIJNEN

stedeko-kozijnen-purmerend-kunststof-ramen_3Met het door Stedeko laten vervangen van uw kozijnen maakt u uw huis behaaglijk en comfortabel. Uw woning straalt rust, warmte en zekerheid uit. Dat wilt u toch ook?

Kunststof kozijnen

U kunt kiezen uit vlakke of mooie verdiepte kunststof profielen. Naast de standaard kleuren wit of crème glad, kan ook gekozen worden uit ± 50 kleuren in houtnerfstructuur. In al onze kozijnen en draaidelen is rondom altijd staal verwerkt, dit om de kwaliteit te verhogen.

Aluminium kozijnen

Tegenwoordig behoort ook het kozijnwerk van aluminium tot een goede optie om uw woning of kantoor mee uit te voeren. Door de thermische onderbreking bijzonder goed isolerend en met het bijzonder uitgebreide kleurscala een prachtig geheel voor elke situatie.

Tevens zijn de elementen standaard voorzien van HR++ isolatieglas. Hiervoor zijn ook diverse andere HR glassoorten verkrijgbaar. Dit op aanvraag. Ook kunnen er inzethorren bijgeleverd worden. Geen last meer van ongedierte en altijd frisse lucht in uw huis.

Betere warmte-isolatie

Bij koud en guur weer blijft het binnen lekker warm en kunt u zeker ook besparen op stookkosten. Betere isolatie leidt direct tot een lager energieverbruik. Dit verlaagt uw verwarmingskosten en ontlast tegelijkertijd het milieu door een lagere CO2 uitstoot.

Veiligheid

Weggaan en de deur achter u sluiten met het goede gevoel dat er niets kan gebeuren. Helaas gaat dit soms anders. Het aantal inbraken waarbij waardevolle spullen gestolen worden en vernielingen in huis worden aangebracht, neemt toe. Meestal wordt er ingebroken via de ramen of deuren.

Stedeko informeert u graag!!!