DEUREN

stedeko-deuren-tuindeuren-purmerend-terrasdeuren-kunststof_10

Voordeuren

Elk huis krijgt zijn eigen uitstraling met een unieke voordeur. Een voordeur zegt iets over uw persoonlijke smaak. Vormgeving en kleur moeten aansluiten bij het eigen gezicht of karakter dat u uw woning wilt geven. U kunt kiezen uit de stijlen klassiek, modern, retro of landelijk.

Veel modellen, stijlen en kleuren

Voordeuren kunnen dus in heel veel modellen, stijlen en kleuren uitgevoerd worden: met of zonder zijlicht, met gefigureerd glas of voorzien van een sierpaneel.

Het kozijn kan zowel in vlak als in verdiept profiel uitgevoerd worden. Dit geldt ook voor de kleuren. Naast de standaard Ral-kleuren wit of crème glad, kan ook gekozen worden voor diverse houtnerfstructuren.

Politiekeurmerk

Er zijn dus vele mogelijkheden op het gebied van deuren.

De deuren zijn voorzien van standaard beslag SKG 3 sterren cilinders, 3-punts vergrendeling met haaksloten en het politiekeurmerk is hierop van toepassing.

Tuindeuren

Betrek de tuin bij uw huis met openslaande tuindeuren. Vanuit uw woning geniet u van de gehele tuin. De woning wordt ook lichter doordat de openslaande tuindeuren voor een grotere lichtinval zorgen.

De frisse uitstraling van tuindeuren is vooral mooi bij huizen met een mooie achter- of voortuin. Maar ook als toegang tot een balkon worden tuindeuren vaak toegepast.

Openslaande tuindeuren

Openslaande tuindeuren zijn er in kunststof met of zonder borstwering en kunnen in verschillende uitvoeringen en kleuren geleverd worden, zoals: naar binnen of naar buiten draaiend of uitgevoerd als draai-kiep deuren.

Plisséhordeuren

Ook erg handig zijn de plisséhordeuren die hierop bevestigd kunnen worden, zodat u in de zomermaanden vliegen en ongedierte buiten kunt houden.

Standaard zijn al onze deuren voorzien van het politiekeurmerk en SKG goedgekeurd.