DAKKAPELLEN

stedeko-dakkapel-dakkapellen-kunststof-kozijnen_1Een dakkapel biedt vele mogelijkheden. Zo kunt u de extra ruimte gebruiken voor slaapkamer, hobbykamer of studeerkamer. Tevens biedt een dakkapel niet alleen meer ruimte, maar brengt ook veel extra licht naar binnen.

Een kunststof dakkapel is onderhoudsvrij en u hoeft nooit meer te schilderen, uiteraard naar wens ook met ander materiaal uitgevoerd.

Ook is het mogelijk om de dakkapel met een pannendak uit te voeren, waarbij we ook uw nok kunnen verhogen. Een enkele nokverhoging of dubbel uitgevoerd zal de inhoud van uw woning nog meer vergroten.

Draaikiepramen

De dakkapellen kunnen voorzien worden van draaikiepramen (draaien en kiepen naar binnen open) dus makkelijk schoon te maken. Er kunnen naar wens ook ventilatieroosters en eventuele inzethorren, screenschermen en rolluiken geplaatst worden.

Onderhoudsvrij

De buitenzijde van een dakkapel is geheel onderhoudsvrij. Zo zijn de zijwangen standaard van kunstof Keralit, ook de boeidelen zijn van kunststof Keralit, of om een strakkere uitstraling te krijgen uitgevoerd met Trespa. Het dak wordt voorzien van EPDM dakbedekking. Uiteraard is alles optimaal geïsoleerd volgens de nieuwste richtlijnen.

Binnenzijde dakkapel

De binnenzijde van een dakkapel kan ook helemaal afgetimmerd worden, compleet met gipsplaten plafond, plinten en vensterbank. Eventueel kunnen wij ook meerdere kamers voor u creëren. Mocht er een vergunningaanvraag nodig zijn dan regelt Stedeko ook de vergunningaanvraag en bouwtekening voor u.  Alles compleet geregeld tot in de laatste puntjes.

Renovatie van dakkapellen

Wij verzorgen ook de renovatie van dakkapellen. Een bestaande dakkapel kan in zijn geheel opnieuw worden geïsoleerd, van nieuwe kunststof kozijnen worden voorzien, aan de buitenzijde onderhoudsvriendelijk afgewerkt en een nieuwe dakbedekking.