AANBOUWEN & SERRES

Gratis offerte en een deskundig advies?

Stedeko-Aanbouwen-Serres-8Voor het vergroten van uw leefruimte en woongenot kunt u door Stedeko uw huis laten uitbreiden met een serre of aanbouw.

Een serre is te vergelijken met een aanbouw en wordt hoofdzakelijk uitgevoerd met glas. Hierdoor ontstaat er veel licht in de woning. In een serre is het optimaal genieten van het eerste voorjaarszonnetje en de tuin. Hoewel serres meestal volledig met glas worden uitgevoerd is het ook mogelijk om dichte gevels toe te passen voor meer privacy.

Lichtstraat

Bij een aanbouw voeren wij het geheel uit met een plat dak of een pannendak. Ook is hier de mogelijkheid voor het maken van een lichtstraat, zodat uw bestaande woning niet donkerder gaat worden. Een prachtige optie is om uw aanbouw met een overstek te laten maken met eventueel spots, voor sfeervolle zomeravonden.

Voor ieder budget

Bij Stedeko zijn diverse afwerkniveaus mogelijk. Zowel casco als volledig afgewerkt. Voor ieder budget hebben wij een oplossing.

Wij adviseren u ook graag wat betreft de indeling van de eindgevel. Uiteraard kan deze uitgevoerd worden met een kunststof of aluminium kozijn. Dit met openslaande deuren of schuifpui. Om de serre of aanbouw optimaal bij uw tuin te betrekken is een volledig te openen vouwwand ook een mooie optie.

Zonwering

Omdat via serredak veel zonlicht kan binnentreden is het van belang om ook een goede zonwering toe te passen. Stedeko levert hiervoor de speciale serredak zonweringen.